گیربکس SEW

گیربکس sew

گیربکس sew

Blog Article

برای این کار می توانید با شماره های موجود در وبسایت نامیک سنتر تماس بیگرید و از کارشناسان خبره نامیک، برای راهنمایی خرید مناسب برای کاربرد موردنیاز خود، کمک بگیرید.

گیربکس‌های امروزی در واقع از قرن هجدهم میلادی همزمان با انقلاب صنعتی در انگلستان و در صنعت نساجی ساخته شدند. اگر چه انواع گیربکس‌ها امروزه پیشرفت بسیار قابل توجهی کرده‌اند اما یقیناً در آینده نیز، نسل جدیدی از گیربکس با قابلیت‌های بهتر و با ابعاد مناسب‌تری را شاهد خواهیم بود.

به همین دلیل سخت کاری بسیار محکمی روی آن انجام شده است. قسمت چرخنده این گیربکس عمدتا از برنز ریخته گری شده ساخته می‌شود که جنس بسیار مقاومی دارد. چیزی که در کاربرد این گیربکس بسیار مهم است کارکرد فوق العاده نرم آن می‌باشد.

ستون سوم: ماکزیمم بار شعاعی مجاز در حداکثر گشتاور خروجی برای گیربکس های شافت توپر پایه دار

مهاجرت تحصیلی مهندسی مکانیک در بهترین دانشگاه های دنیا

این برند ایتالیایی تمامی انواع گیربکس صنعتی ذکرشده در این مطلب را با کیفیت و طبیعتا قیمت بالاتر تولید می کند.

یک گیربکس صنعتی از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است. می‌توان گفت مهمترین بخش یک گیربکس، چرخ دنده است. بسته به نوع گیربکس و کارکردی که برای آن ساخته شده است، چرخ دنده‌ها شکل‌های متفاوتی خواهند داشت. یکی دیگر از بخش‌های یک گیربکس صنعتی پوسته آن است. جنس پوسته معمولا از چدن ریخته گری شده است و دنده‌ها در درون پوسته گیربکس قرار می‌گیرند.

پتروشیمی : در صنایع پتروشیمی، گیربکس های صنعتی، جهت ایجاد گشتاور مورد نیاز در تجهیزاتی مانند پمپ ها و کمپرسورها استفاده می شوند.

این آنها را به یک راه حل همه کاره برای بسیاری از صنایع تبدیل می‌کند.

گیربکس شریف: دیگر برند ایرانی که با تمرکز بر روی تولید گیربکس های هلیکال صنعتی توانسته است جایگاه خوبی در بازار ایران بدست بیاورد.

چرخ دنده محرک گیربکس چند طبقه همیشه هلیکال بوده به همین دلیل تعداد طبقات نیز برای گیربکس چند طبقه ذکر شده است. نحوه نمایش تعداد طبقات در گیربکس در نمونه جدول فوق:

نوع یادشده همچنین برای راه اندازی و استارت های نرم سیستم های صنعتی نیز یک انتخاب ایده آل است.

استفاده از اپلیکیشن اندروید . قابل دانلود از گوگل پلی استور: لینک دانلود 

به همین ترتیب گیربکس افزاینده سرعت دور کم همراه با گشتاور زیاد را تبدیل به سرعت دور بالا همراه با گشتاور کم می‌کند. از گیربکس‌های افزاینده در صنایعی مثل تولید توربین‌های بادی و صنایع پتروشیمی، پالایشگاهی و عمدتا در راکتورها و سانتریفیوژ ها که حرکت چرخشی با دور بالا مورد نیاز است استفاده می‌شود. گستره استفاده از گیربکس‌های کاهنده وسیع تر از گیربکس صنعتی افزاینده است. گیربکس‌های صنعتی بر اساس شکل ظاهری و نوع عملکردی که دارند به دسته‌های مختلفی مثل گیربکس خورشیدی، حلزونی، هلیکال (شافت مستقیم)، کرانویل (شافت بغل) و آویز بیشتر بخوانید تقسیم می‌شوند.

Report this page